En ny familjemedlem!

Nu har han äntligen kommit! En ny individ i vår lilla familj. Vi kommer vara beroende av honom för att få tillvaron att fungera och som tack kommer vi pyssla om honom, mata honom och se till att han är ren och fin. Vår nya bil är äntligen här!

Jag är inte biltokig eller det minsta intresserad av motorer, men det är väldigt skönt att äntligen ha en bil som startar när man vrider om nyckeln. Vår gamla volvo, som enligt min far egentligen är en ”förbannat bra bil”, har gjort sitt. Den är ful som stryk eftersom den har varit parkerad allt för många gånger under en klibbal. Invändigt är den minst lika risig eftersom vår käre son är killen med världens längsta teleskoparmar. Han brukar roa sig med att dra loss bitar ur innertaket när han sitter i bilen. Han är snabb som en vessla, och om man är ute och åker själv med honom har man inte en chans att hindra honom eftersom han sitter i baksätet. Kronan på verket är ändå, frånsett att den ofta vägrar att starta, att bagageluckan inte går att öppna utifrån. För att ställa in rullstolen i bilen måste man först krypa över baksätet för att öppna luckan inifrån. Det går väl an när bagageutrymmat är tomt. När rullstolen redan ligger där är det betydligt värre. Tur att Lukas pappa har långa armar.

Men, men… Nu slipper vi äntligen allt detta, för nu ska vi köra runt i en ny silverfärgad VW Caddy Maxi Life istället. Härligt! Innan allt blir helt perfekt ska den anpassas med ramp och lite annat smått och gott så att det blir lättare när Lukas ska ut och åka. Härligt!

~ av angelmamman på 25 april 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: