Tick-tack, åren går…

Det är helt otroligt! Nu har det gått FRUKTANSVÄRT lång tid sedan jag skrev något här. Jag som tänkte vara en duktig bloggare som skriver varje dag… Kommer detta istället bli en ”varannat år-blogg”? Fy vad tråkigt det vore! Undrar vad det var som kom ivägen senast. Livet kanske. Nu har jag i alla fall tänkt göra ett nytt försök. Det kanske inte blir så långa inlägg, men det finns alltid något att berätta.

Det största som händer i vår familj just nu är att Lukas ska bli storebror. Det känns både fantastiskt och spännande, men även läskigt. När vi väntade Lukas var de största funderingarna samma som alla andras: ”Blir det en pojke eller flicka? Vad ska han eller hon heta?”.  Nu spelar de frågorna inte alls lika stor roll. Det enda som ekar i huvudet är ”Hoppas att bebisen är frisk!!!!”. Veckorna släpar sig fram, och även om jag är i vecka 34 nu känns det som en evighet till den 13 maj. Men, men… tiden går ju alltid framåt.

Sist jag skrev hade vi precis flyttat till en ny lägenhet. På den fronten har det också skett en stor förändring. I början av september 2010 blev vi stolta husägare till ett vitt trähus med rött, blankt tegeltak. Lukas gamla badkar är dessutom uppgraderat till en innomhuspool på 4 x 4 meter. Hade väl aldrig trott att jag någonsin skulle bli poolägare, men från den dagen det flyttar in en angelmannare i familjen blir inget som man någonsin tänkt. Då kan man hastigt och lustigt bli med pool. Det enda som saknas nu är en lift så att det går lättare att få upp Lukas ur vattnet. I kommer han alltid. Om han fick välja själv skulle han nog helst bo i poolen för jämnan, för det finns verkligen inget bättre än vatten. Just det, det saknas en sak till: Den urläckre poolskötaren Jorge. Tyvärr ingick det inte någon sådan i köpet. Typiskt 😉

Nu ska det bli spännande att se ifall jag skriver något i morgon, eller om det blir 2013.

~ av angelmamman på 31 mars 2011.

Ett svar to “Tick-tack, åren går…”

  1. Hej och tack för en trevlig, hostig helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: