Tjuvkikat lite…

Idag har jag varit och gjort ett ultraljud på magen. Allt såg tydligen bra ut, även om jag inte förstår hur läkaren kunde utläsa något av de bilderna. Eftersom bebisen är större nu går det inte att se helheten lika tydligt som på ultraljudet i v. 18. Jag hade ändå hoppats att det skulle ha gått att se om det är en pojke eller flicka, men det syntes inte. Så här i efterhand känns det bra i alla fall. Kul att få en överraskning när det är dags. På något konstigt sätt känns det som om det är en flicka, så jag skulle nog bli förvånad om det är en gosse som tittar ut. Dagarna går, och snart får vi äntligen träffa den lill* filuren. Overkligt, men sant.

Eftersom min sambo är på skidresa följde mamma med mig till ultraljudet. Skönt med sällskap ifall det skulle ha synts något som inte var bra. Som tur var såg det som sagt bra ut, och njurarna verkade må bra. Phu. Lukas njurar var ju skrot vid det laget, vilket syntes tydligt på ultraljuden i både v. 18 och v.37. Skönt att slippa den biten! Nu är det bara att hålla tummarna för att allt verkar vara bra även när bebisen har fötts. Vi har varit med om så mycket att vi vet att det inte finns några garantier, så det enda vi kan göra just nu är att hoppas och ha is i magen.

Lukas sover och det borde väl jag också göra vid det här laget, men jag vet att nästäppan kommer smygande så fort jag lägger mig ner. Dessutom är det så tråkigt att lägga sig själv. Sovrummet är så ödsligt när Håkan inte är hemma, men jag slipper i alla fall ha dåligt samvete över att jag snarkar. Ska bli så skönt när gravidtäppan försvinner!

God natt!

~ av angelmamman på 05 april 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: