Jag vill ha luft!

Det märks att dagarna går och att det inte är många veckor kvar innan bebisen tittar ut. Visserligen är det 5 veckor ifall man tittar i kalendern, men det kan ju lika gärna vara 3 eller 7… Hoppas verkligen inte att jag går över tiden! Var på en tillväxtkontroll i förrgår och då vägde den eventuellt 2751g. Om den ökar med ca 2hg i veckan hamnar den ju på nästan 4kg och lite till om jag går över två veckor. Inte så sugen på det… Lukas vägde 3435g och det var fullt tillräckligt, vill jag lova.

Sedan jag var liten har jag avskytt att vara täppt i näsan. Jag blir näst intill knäpp om jag inte kan andas som vanligt. Just nu är jag supertäppt och nätterna är absolut värst. Det är nog en blandning av gravidtäppa och förkylning, för jag är även himla snorig. Hoppas att åtminstone förkylningen ger sig innan förlossningen! Det räcker med att föda barn utan snor och hostattacker. Dessutom vore det skönt att få känna sig lite pigg innan det är dags, så man hinner ladda lite.

Nu är det dags att väcka Lukas. Jag var nere och tittade på honom för en stund sedan, men då sov han fortfarande. Tänk att någon som har så extremt mycket energi när han är vaken kan sova så lugnt och stilla.

~ av angelmamman på 07 april 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: