Lugn och ro

Nu har jag lämnat av båda killarna inne i Falköping. Lukas är på träningsskolan och Håkan sitter nu på bussen till sin skola. Själv ska jag passa på att dega ner mig i soffan en stund. Skönt!

Idag blev jag väckt med sång, paket och frukost på sängen. Klockan var bara 6 och jag var urtrött, men varm choklad säger man ju aldrig nej till. Inte paket och fina smörgåsar heller för den delen 😉 I ett av paketen var det en ”key-finder”. Man sätter en larmdosa på nyckelringen och sedan har man en sökare i plånboken. För att hitta nycklarna trycker man på sökaren och då piper det från nyckelringen. Perfekt! Jag är verkligen usel på att hålla reda på mina nycklar. Har precis återfunnit mina försvunna jobbnycklar som jag slarvade bort för flera månader sedan. Dessvärre är jag ofta kass på att hitta plånboken också. Behöver väl egentligen ha ett larm i den med…

I eftermiddag kommer mamma och pappa hit en sväng. De var här i går också, och tog emot Lukas när han kom hem med taxin. Vi trodde egentligen att vi skulle ha hunnit hem i tid, men som vanligt tog det längre tid på sjukhuset än vad vi trodde. Tur att man har föräldrar som ställer upp och som gärna hjälper till! Vet inte vad vi skulle göra utan dem!!! När vi har ätit lite tårta i eftermiddag ska Lukas följa med den hem över helgen. Han är hos dem en helg i månaden så vi får lite mer avlastning. Den här helgen behövs det extra mycket. Oavsett om bebisen tittar ut eller inte behöver vi lite vila och tid för att förbereda oss lite. Snart är det ju dags!!! Lukas ska däremot inte vila. Han ska följa med på två kalas och om vädret tillåter blir det en tur i skogen. Han kommer nog få en toppenhelg.

Nej, nu hör jag att soffan ropar på mig 😉 Eller är det kanske sängen? Bäst att titta efter.

Ha en bra dag!

~ av angelmamman på 06 maj 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: