Vem har stulit allt syre?

Visst är det härligt att värmen har kommit tillbaka, men när man har förvandlats till något stort, tungt och flodhästliknande hade det varit skönt om det fanns någon sval plats att andas på. Vi har ett kylrum här i huset som vi inte använder. Kanske skulle stata igång det och sitta där på en stol fram till onsdag. Jag är egentligen väldigt glad över värmen, speciellt med tanke på våra växter i trädgården, men gravidkroppen håller inte riktigt med. Ska bli så skönt när bebisen har tittat ut!

Idag tar jag det väldigt lugnt här hemma. Det är knappt styrfart på mig. Har virkat lite, tittat på TV och ätit tårta. Har även varit ute och försökt prata förstånd med vår automatiska, men dock så senila gräsklippare Evert. Kanske borde ge honom ett trygghetslarm så att han kan ringa på oss när han inte hittar hem. Vi flyttade lite på avgränsningslinan när vi grävde våra nya land, och sen dess är han lite vilse i nattmössan. Det kanske är någon inställning som behöver ses över. Jag är i alla fall glad över det jobb han faktiskt gör, så att vi själva slipper klippa. Det enda vi gör nu är att hjälpa honom hem när han har somnat en bit ifrån laddstationen.

Håkan är i Göteborg idag och tittar på SM-finalerna i handboll. Han var lite i valet och kvalet  över om han skulle åka, men jag tyckte att det var OK. Bebisen har inte visat några tecken på att vilja komma ut, så jag tror att chansen att den kommer just idag är minimal. Man kan ju dock inte vara helt säker, så det är därför jag tar det extra lugnt idag. Håkan kommer hem strax efter midnatt, så vi får väl se hur läget är då. Det kanske blir att sitta kvar på tåget och fortsätta direkt till Skövde. Lukas är ju hos mormor och morfar, så jag behöver i alla fall inte bekymra mig över honom ifall det sätter igång. Skönt!

Nu ska jag leta fram lite vadd ur mina hobby-gömmor. Har lyckats virka ett huvud till en liten robot-hund, och nu är det dags att fylla det med vadd. Nästa steg är att göra två pyttesmå öron. Pilligt värre! 

Ha en bra dag!

~ av angelmamman på 07 maj 2011.

Ett svar to “Vem har stulit allt syre?”

  1. Kul att läsa dina texter, du skriver bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: