Trött och nervös

Hade väldigt svårt att somna i natt. Det är mycket som snurrar runt i huvudet. ”Kommer barnet må bra? Kommer operationen gå bra? Är det en kille eller tjej? Kommer ryggbedövningen vara lika läskig som senast? Tänk om bedövningen släpper under operationen? Sätter de katetern före eller efter ryggbedövningen (Hoppas efter!!!)? Vad i hela fridens namn ska bebisen heta om det är en kille?” Jag kom inte till ro för än ca 01:30 efter att jag städat vårt ( för tillfället mitt) sovrum. Jag och Håkan sover i varsitt rum fram till förlossningen, eftersom gravidtäppan gör att jag snarkar som en skogshuggare. Hade egentligen tänkt att passa på att gå och lägga mig tidigare i går eftersom Lukas är på korttids, men  det gick bara inte. Det hade annars varit himla bra, för 01:30 är inte direkt en ovanlig tid att somna på hos oss. Det är inte hållbart i längden, men har man en angelman-filur i familjen så har man.

I kväll ska jag krama och gosa allt jag orkar med Lukas, för det är ju sista kvällen det bara är vi tre. Dessutom vet jag inte när jag kommer kunna krama honom ordentligt igen. Han är så otroligt stark och ganska hårdhänt ibland, och jag vill ju inte att stygnen går upp. Jag och Håkan har bestämt att jag ska hämta Lukas på förskolan idag. Sedan ska vi möta Håkan i Vara och fika på Konditori Nordpolen. Vi får väl skämma bort vår lilla goding lite, för sedan blir det ju konkurrens. Tänk att våran lille buse ska bli storebror!

~ av angelmamman på 10 maj 2011.

2 svar to “Trött och nervös”

  1. Lycka till med allt som kommer att hända den närmsta tiden och längre fram!. Jag beundar både Dej och Håkan och Lukas för Er kämpaglöd. Jag tycker också att Du skriver så himla bra, så jag vill bara läsa mera.

    Hälsningar från din gamla ”kontorstant” på Ingesund

  2. Oj, vad spännande! Nu måste den ju ha kommit ut! Hoppas allt gick bra. Jag vet hur snittet känns efteråt… Men det går snabbt över!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: