Ingen minimjölk här inte!

Vår lilla tjej äter som en häst! Ett tag trodde jag nästan att jag bara hade ”minimjölk” att bjuda på, eftersom hon ville äta så ofta. Blev hon inte mätt? Idag var BVC-sköterskan här på hembesök, och efter all information och utfrågning var det dags för vägning. När Saga föddes vägde hon 4020g och när vi åkte hem från BB hade hon gått ner nästan 3hg. På återbesöket, som var några dagar senare, hade hon bara gått upp några gram men det var inget konstigt. Sköterskan var nöjd ändå och  sade att hon faktiskt hade 2 veckor på sig att gå upp till sin födelsevikt. Saga ”fyllde” 2 veckor i går, och med spänning tittade jag  idag på vågen. Den tickade upp till 4150g! Vilken tjej! Hon har gått upp nästan ½kg på lite drygt en vecka. Nej, någon minimjölk får hon inte av mig 😉

~ av angelmamman på 26 maj 2011.

2 svar to “Ingen minimjölk här inte!”

  1. GRATTIS till er fina saga. Och vad skönt att läsa att allt har gått bra med förlossningen och saga. Vilken lycka ni måste känna! Kram och stort grattis igen:)

    • Tack Josephine! Ja, vi är lyckliga, men det känns fortfarande konstigt att säga saker som ”våra barn”, ”din syster” och ”vår dotter”. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: